Agronetto partnerski program
Postanite naš partner i ostvarite profit za svakog privučenog klijenta
Postati partner
Kako to radi?
Registracija u programu
Prijavite se za partnerski program i dobijte jedinstvenu partnersku vezu ili kod.
Privucite korisnike
Svi korisnici koji su pratili vašu vezu ili se registrovali pomoću vašeg jedinstvenog koda zauvek postaju vaše preporuke.
Promovisanje vaše partnerske veze
Podelite partnersku vezu ili kod sa publikom vašeg veb sajta, partnerima, klinetima. Koristite sve pogodne metode za privlačenje korisnika: baner na sajtu, e-mail bilten, veze na društvenim mrežama.
Dobijte svoju nagradu
Dobićete dobit od svih plaćenih računa privučenog klijenta (preporuku), a klijent će dobiti dodatni popust na sve usluge.
Pitanja i odgovori
Šta je Agronetto partnerski program?
Agronetto partnerski program je moderan način da organizujete svoj pasivni prihod. Registrirajte se u partnerski program, privucite korisnike na Agronetto i ostvarite profit od uplata za svakog privučenog klijenta.
Šta je partnerska (preporučena) veza?
Partnerska(preporučena)veza je posebna veza koja sadrži jedinstveni identifikator partnera. Partnerske veze se koriste za privlačenje novih korisnika i prikupljanje nagrada članovima koji su ih doveli. Zahvaljujući takvim vezama, možemo razumeti da je novi klijent došao od vas. Klijent samo treba da prati partnersku vezu i registruje se kako bismo ga označili kao vašu preporuku. Partnersku vezu možete dobiti u ličnom nalogu partnera nakon registracije.
Šta je jedinstveni partnerski kod?
Partnerski kod je poseban kod koji jedinstveno identifikuje partnera. Po partnerskom kodu, moći ćemo da utvrdimo da je novi klijent došao od vas. Kod je pogodan po tome što se može preneti tekstualno ili usmeno potencijalnom klijentu. Takođe, klijent može navesti kod prilikom registracije u odgovarajućem polju ili obavestiti menadžera telefonom. Vaš partnerski kod možete dobiti u ličnom nalogu partnera nakon registracije.
Da li je to isplativo klijentu (preporuci)?
Svaki klijent koji se registruje pomoću vaše partnerske veze ili koda dobiće dodatni popust od 10% na sve usluge kompanije.
Gde mogu da postavim preporučenu vezu?
Možete postaviti preporučenu vezu na veb-sajtovima, blogovima, forumima, društvenim medijima i drugim platformama osim ako to nije zabranjeno pravilima partnerskog programa.
Koliki procenat ću dobiti za svakog privučenog klijenta?
Partneri dobijaju 10% provizije na uplate privučenih klijenata. O individualnim uslovima možete razgovarati i sa našim menadžerom ako ste zainteresovani za bližu saradnju.
Kako mogu da podignem sredstva?
Provizije od plaćanja korisnika odmah se pripisuju vašem saldo na Agronetto. Možete ih povući putem PayPala ili bankovnog transfera (u ovom slučaju će vam biti potrebna faktura). Plaćanje provizije se vrši na zahtev. Minimalni iznos za povlačenje je 20 evra na PayPal ili 50 evra na bankovni račun.
Kako se klijent povezuje sa partnerom?
Vezivanje klijenta za partnera se dešava:
- kada kliknete na vašu preporučnu vezu;
- ako klijent unese Vaš partnerski kod prilikom registracije firme na Agronetto;
- ako klijent nazove vaš partnerski kod Agronetto menadžeru tokom procesa aktivacije usluge (u toku razgovora ili u prepisci);
Korisnici koji su već Agronetto klijenti se ne mogu povezati s partnerom.
Prilikom povezivanja sa kodom partnera ili korištenjem preporučne veze, klijent dobija dodatni popust od 10% na sve usluge kompanije.
Gde mogu da vidim statistiku o privučenim klijentima?
U ličnom nalogu partnera postoji odeljak „Statistika“, gde možete pratiti sve jedinstvene klikove na vašu vezu, broj privučenih klijenata i isplate za svakog klijenta.
Da li je potrebno imati vlastiti veb sajt da biste postali partner?
U partnerskom programu može učestvovati svako, za to nije potrebno imati valstit veb sajt.
Imate li pitanja? Pišite nam
Da li ste spremni da zaradite sa nama?
Postati partner